VRAAG UW OFFERTE AAN

 

BEL ONS VOOR EEN AFSPRAAK!

 

Over constructiebedrijf MAC Allaeys uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen)

Elk project is een zaak van mensen.


De klant -bouwheer- staat uiteraard steeds centraal in alle fasen van de uitvoering. Hij investeert in een bouwwerk dat hem tientallen jaren helpt bij het halen van zijn bedrijfsdoelstellingen. Een betrouwbare bouwpartner is een absolute must.
De aanvangsgesprekken gebeuren steeds met de zaakvoerder, welke de klant de juiste adviezen verschaft en ervoor zorgt dat goede afspraken worden gemaakt van bij het begin. Bij constructiebedrijf en staalconstructiebedrijf MAC Allaeys uit Oost-Vlaanderen (Sint-Niklaas) bent u dus aan het juiste adres. Onze specialiteiten zijn utiliteitsbouw, metaalbouw en stallenbouw.

 

Professionele aanpak door ons staalconstructiebedrijf.


Het project wordt in onze burelen tot in de puntjes voorbereid. Uitvoeringsplannen vertalen de wensen van de bouwheer en de ,in verband met het project, gemaakte afspraken. Deze worden voorgelegd aan de klant ,ter goedkeuring en vormen de basis voor alle verdere werkzaamheden. We tekenen alles met Tekla Structures (X-Steel), waardoor een overzichtelijke kijk op het bouwvoorwerp verkregen wordt, zelfs in 3D. In deze fase wordt de nodige aandacht besteed aan zowel de stabiliteit van de volledige structuur alsook aan alle afwerkingsdetails. In onze werkplaats worden de staalstructuren met gepaste precisie aangemaakt. De eigen productie laat toe de kwaliteit alsmede de planning goed in handen te houden. De oppervlaktebehandeling wordt uitgevoerd bij gespecialiseerde bedrijven.

 

Ervaren montageploegen monteren de ruwbouw structuur ,welke ,aangevuld met taken uitgevoerd door job-specifieke onderaannemers, resulteren in gebouw dat regen- en winddicht wordt afgeleverd. Het gehele project wordt nauwgezet gepland en opgevolgd door de werfleider. Hij vormt de contactpersoon tussen bouwheer en constructiebedrijf - staalconstructiebedrijf MAC Allaeys uit Oost-Vlaanderen. De nadruk ligt uiteraard op kwaliteit van de uitvoering en correcte timing.

 

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere informatie over metaalbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en staalconstructies!

 

Industriebouw, utiliteitsbouw, staalconstructies en metaalbouw in regio Oost-Vlaanderen

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 

Constructiebedrijf MAC Allaeys uit Oost-Vlaanderen: uw partner voor metaalbouw en utiliteitsbouw